Nedbrydning af enhver slags​ udføres af erfarent firma

​Få nedbrydning i høj kvalitet, når ejendommen, garagen, laden eller noget helt andet skal brydes ned. Hos Thyholm Maskinstation nær Thy og Struer i Nordjylland har vi stor erfaring inden for nedbrydning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Gennem tiden har vi håndteret store som små nedbrydningsopgaver for private såvel som erhverv. Vores store erfaring inden for nedbrydning gør, at vi er den rette partner til at håndtere jeres nedbrydningsprojekt fra opstartsfasen til slutresultatetet. 

Vi møder til den aftalte tid og står altid klar med rådgivning og vejledning. Vi står også gerne for udgravning og støbning af nyt fundament til den nye bebyggelse. 

Den nødvendige ekspertise inden for nedbrydning

Nedbrydning skal ske med fokus på sikkerhed og miljø. Vi har den nødvendige ekspertise og de rigtige certifikater til at sikre, at opgaven kommer i land, som den skal. Det gælder blandt andet også certifikat til asbesthåndtering.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, hører vi gerne fra dig allerede i dag på telefon telefon 40 74 30 01 eller e-mail reneespesen@mail.dk

Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på nedrivning eller nedbrydning.

Få et uforpligtende tilbud​

​Udfyld vores kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alle vores maskiner er ​nyistand-satte, og vi holder altid en aftale!​

Nyheder ›

Kalkspredning 2018
Spredning af kalk
Læs hele nyheden ›

Vi er medlem af: ​

Firmainformation

Thyholm Maskinstation v/Rene Espesen

CVR: 25076966

Kontaktoplysninger

Tlf: 40 74 30 01

​reneespesen@​mail.dk​